Un bărbat de 45 de ani, urmărit internaţional şi inclus în categoria Most Wanted a Poliţiei Române întrucât se sustrăgea executării a două pedepse cu închisoarea, a fost prins pe un aeroport din Italia. El fusese condamnat pentru infracţiuni rutiere, după ce a provocat un accident cu victimă şi a fugit, şi pentru deţinere de droguri de mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti -  Serviciul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
La nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, au fost efectuate investigaţii complexe în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, aflat în categoria Most Wanted a Poliţiei Române, acesta fiind urmărit naţional şi internaţional.
 
Pe numele acestuia sunt emise două mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru conducere unui autoturism sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe psihoactive, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, respectiv 1 an şi 9 luni de închisoare pentru deţinere de droguri de mare risc.
 
”Întrucât existau date şi indicii că bărbatul în cauză se află pe teritoriul unei alte ţări, în urma schimbului de date şi informaţii cu ataşaţi ai Ministerului Afacerilor Interne pe lângă Ambasada României în Italia, au fost efectuate activităţi specifice, acesta fiind depistat şi imobilizat pe un aeroport din Italia. Menţionăm că, în momentul interceptării, urmăritul s-a legitimat cu acte false de identitate, aspect clarificat în urma schimbului operativ de date”, a transmis sursa citată.
 
Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar. În continuare, pe teritoriul Italiei se desfăşoară activităţile specifice în vederea executării mandatelor europene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.