Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, a pus arma pe un scaun, apoi a început să îl privească insistent pe un consilier local. Un alt bărbat a reuşit să îl scoată afară. Bărbatul cu arma a fost apoi reţinut de poliţişti pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La data de 28 septembrie a.c., ora 17.00, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin plângere de un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, în intervalul orar 13.00-13.40, în timp ce se afla în sediul unei filiale locale a unui partid politic, în incinta locaţiei ar fi intrat un bărbat care s-ar fi aşezat lângă acesta, după care ar fi scos un pistol pe care l-ar fi pus pe scaun şi ar fi început să privească insistent persoana care a sesizat evenimentul. Ulterior, bărbatul a fost scos afară din sediul respectiv de un alt bărbat, de 50 de ani, din municipiu Drobeta-Turnu Severin”, a transmis, duminică, IPJ Mehedinţi.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi  şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, Biroului de Ordine Publică şi Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au identificat pe cel care a intrat cu arma în sediul de partid, acesta fiind un bărbat de 38 de ani, din Drobeta-Turnu Severin.
 
”Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Mehedinţi.
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pntru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.