Un bărbat din Giurgiu care transporta cu maşina deşeuri provenite din dezmembrarea maşinilor a fost amendat cu 3.000 de lei de poliţiştii locali. Aceştia l-au prins în apropiere de Podul Ciurel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un nou transport de deşeuri, o nouă amendă! De această dată, pentru lipsa acordului de transport. Cei care l-au sancţionat pe bărbatul din Giurgiu cu 3.000 de lei au fost poliţiştii locali din cadrul Serviciul Protecţia Mediului. Se întorceau de la verificarea unui şantier în zona Uverturii, atunci când au depistat autoutilitara în trafic, în apropiere de Podul Ciurel. Un morman de fiare, o bună parte caroserii de maşină provenite din dezmembrări, toate erau stivuite în bena vehiculului cu numere de provincie”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Primăriei Sector 6.

Aceştia au precizat că şoferul le-a prezentat poliţiştilor un document pentru transportul fierului vechi la un centru de colectare şi reciclare REMAT, însă nu şi acordul de transport deşeuri, care se obţine de la Primăria Generală.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit datelor transmise de Primăria Sector 6, în 2022 s-au confiscat peste 20 de dube, ai căror şoferi au fost surprinşi că aruncau gunoaie, iar în 2023 s-au înregistrat doar două astfel de situaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.