Un bărbat de 42 de ani, din Arad, este cercetat sub control judiciar, după ce s-a bătut cu un tânăr marocan, de 18 ani, într-o benzinărie. Ulterior, el s-a luat la bătaie şi cu un cetăţean algerian care, în urma loviturilor, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conflictul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o benzinărie din Arad.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Din cercetările extinse, desfăşurate sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale, a reieşit că incidentul iniţial ar fi avut loc într-o staţie peco, din municipiu. Un arădean de 42 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut o altercaţie cu un tânăr de 18 ani, cetăţean marocan, pe care, l-ar fi lovit”, a transmis IPJ Arad.
 
Ulterior, bărbatul din Arad a lovit şi un algerian care a suferit răni în urma loviturilor.
 
”După ce persoanele în cauză au plecat de la staţia peco, arădeanul, împreună cu alte persoane, s-ar fi deplasat în zona UTA, unde, ar fi agresat un cetăţean algerian, care, în urma loviturilor, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Arad.
 
Potrivit sursei citate, miercuri, arădeanul şi cetăţeanul marocan au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării de măsuri preventive. 
 
În urma deciziei magistraţilor, pe numele bărbatului de 42 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.