Un şofer de TIR a fost prins conducând cu 94 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Bacău. Poliţiştii care l-au oprit au constatat că bărbatul nu avea un permis de conducere corespunzător vehiculului şi, în plus, folosea un dispozitiv de alterare a aparatului tahograf. El a primit amenzi a căror valoare totală depăşeşte 18.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Şoferul, aflat la volanul unui autotren, a fost oprit pe DN2-E85, în localitatea Valea Seacă din Bacău, după ce a fost înregistrat cu viteza de 94 km/h în localitate, concomitent cu utilizarea telefonului mobil. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La controlul documentelor s-a constatat că ansamblul de vehicule era condus de un bărbat de 49 de ani care a prezentat pentru control un permis de conducere valabil pentru categoriile B şi C, emis de autorităţile din Ucraina, necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. De asemenea, echipajul de poliţie rutieră a constatat că autovehiculul prezenta un dispozitiv de manipulare tip magnet care alterează datele din aparatul tahograf şi, totodată, nu utiliza cartela tahograf”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Bacău.
 
Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare totală de 18.660 de lei. TIR-ul a fost indisponibilizat de poliţişti, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare au fost retrase până la punerea în legalitate.
 
Şoferul este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul cu un permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.