Două femei au scăpat tefere după ce autoturismul în care se aflau a plonjat, sâmbătă după amiază, într-un râu. Ele au primit asistenţă medicală la locul accidentului şi au refuzat să meargă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea Lereşti din judeţul Argeş, unde o şoferiţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi a ajuns într-un râu. La locul evenimentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Cele două tinere, cu vârste de aproximativ 20, respectiv 22 de ani, au primit asistenţă medicală la faţa locului, ulterior refuzând transport la spital.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Un accident similar a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Vrancea, unde un autoturism a căzut de pe un pod, în localitatea Jitia.

Şoferul a murit pe loc, iar o fetiţă de nouă ani aflată în maşina răsturnată pe plafon, a reuşit să iasă singură.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.