Poliţiştii de frontieră din Arad, de la Nădlac şi Curtici, au prins 22 de cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare şi maşini sau pe jos. Unii dintre aceştia sunt minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
"În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară doi cetăţeni români, aflaţi la volanul unor ansambluri rutiere. Cei doi şoferi transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile şi autoturisme nerulate pentru societăţi din Belgia”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Poliţiei de Frontieră.
 
După ce au căutat în mijloacele de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă şi în interiorul autoturismelor noi transportate, în total, 20 de migranţi.
 
 
Aceştia sunt din Afganistan, Turcia, Irak, Bangladesh şi Siria şi au vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în România.
 
Tot vineri, poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, au observat, în zona terminalului pentru marfă al unei societăţi de transporrt, două persoane care se deplasau pe jos. 
 
"Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt doi cetăţeni din Afganistan, în vârstă de 16 respectiv 26 de ani şi au declarat că intentionau să treacă ilegal frontiera”, mai transmite Poliţia de Frontieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.