Poliţiştii şi procurorii au făcut patru percheziţii în judeţul Alba, la persoane suspectate că au deturnat licitaţii publice. Un bărbat a fost reţinut în acest caz, fiind acuzat că a obţinut fraudulos un imobil la o licitaţie, după o înţelegere cu alte persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii şi procurorii au făcut patru percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de deturnare a licitaţiilor publice şi complicitate la deturnarea licitaţiilor publice.
 
”În data de 28 mai 2024, doi bărbaţi din municipiul Alba Iulia, respectiv din oraşul Teiuş, având drept complice o femeie din Alba Iulia, ar fi participat la o licitaţie publică organizată de biroul unui executor judecătoresc pentru un imobil din oraşul Teiuş, după ce, în prealabil, s-ar fi înţeles pentru a denatura preţul de adjudecare. În urma licitaţiei, imobilul a fost adjudecat de unul dintre bărbaţi, prejudiciul cauzat fiind de 113.448 de lei, reprezentând diferenţa dintre preţul cu care imobilul a fost scos la licitaţie publică şi preţul de adjudecare”, au precizat procurorii. 
 
În urma percheziţiilor au fost ridicate sisteme informatice şi medii de stocare a datelor informatice.
 
Unul dintre cei doi bărbaţi din Alba Iulia a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.