Un apel la numărul de urgenţă 112 a anunţat, luni, plasarea unui dispozitiv exploziv la Hotel Continental din Timişoara. Mai mulţi oameni au fost evacuaţi din unitatea hotelieră aflată în apropiere de centrul oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
UPDATE: ”În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existenţa unei bombe în incinta societăţii comerciale, poliţiştii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă”, a transmis IPJ Timiş. 
 
UPDATE: ”Azi, in jurul orei 17:11, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale de pe bulevardul Revoluţiei din Timişoara ar fi amplasată o bombă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, precum şi pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş”, a transmis IPJ Timiş. 
 
Sursa citată a precizat că echipajele rutiere prezente la faţa locului au asigurat perimetrul de siguranţă în zonă, fiind evacuate persoanele prezente în incinta societăţii comerciale pentru desfăşurarea operaţiunilor specifice.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit unor surse oficiale, imediat după ce a fost primit apelul la numărul de urgenţă 112, în zonă au sosit poliţişti şi lucrători SRI.
 
Se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost doar o glumă proastă sau dacă, într-adevăr, în hotel se află un dispozitiv exploziv.
 
Mai multe persoane care se aflau în hotel au fost evacuate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.