Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au încheiat, după aproape 13 ore, o acţiune de salvare a doi tineri ucraineni, de 21 de ani, care erau uşor răniţi, epuizaţi şi blocaţi într-o râpă, deasupra unei cascade de 20 de metri, în Munţii Maramureşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamont Maramureş şi poliţişti de frpntieră au intervenit, marţi, pentru găsirea şi extragerea a doi tineri ucrainieni de 21 ani, extenuaţi şi prezentând răni minore în urma alunecării pe versanţi.

Cei doi erau de mai bine de 24 ore pe munte, erau externuati şi nu aveau hrană şi apă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Au sunat la 112 rugând să fie ajutaţi. Cei doi au coborât pe vale şi au rămas blocaţi într-o râpă deasupra unei cascade înalte de 15 - 20 metri.

”După aproape 9 ore, salvatorii montani împreună cu colegii de la Poliţia de Frontieră au reuşit să ajungă la cei doi ucrainieni. Li s-a oferit hrană şi apă. Acţiune încheiată după aproape 13 ore. Ucrainienii au fost coborati în siguranţă şi predaţi autorităţilor”, au mai transmis salvamontiştii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.