Trei autovehicule au fost implicate sâmbătă, într-un accident, sâmbătă, la ieşirea din Buzău, o persoană fiind răniă. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se dirijat, pe rute alternative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe DN 2 - Centura municipiului Buzău, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este inconştientă, resuscitată”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se dirijat, pe rute alternative.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Accidentul a avut loc la câţiva metri de locul în care, în urmă cu o săptămână, doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident similar.
Potrivit IPJ Buzău, trafic este dirijat la ieşirea din municipiul Buzău spre Ploieşti, până în intersecţia DN2E85 cu DN1B din cauza accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.