Ayres Sasaki, un muzician brazilian în vârstă de 35 de ani, a fost electrocutat în 13 iulie, în timp ce cânta la un hotel din staţiunea balneară Salinopolis din statul brazilian Pará. Potrivit presei braziliene, muzicianul a fost electrocutat după ce a fost îmbrăţişat de o persoană udă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O anchetă a fost deschisă de secţia locală de poliţie, care a solicitat efectuarea de teste medico-legale şi va audia martori, scrie ziarul brazilian O Globo. Potrivit Diaro do Para, Ayres Sasaki a fost electrocutat în timp ce cânta la chitară şi nu a mai putut fi resuscitat.

Mătuşa cântăreţului, Rita Matos, citată de presa braziliană, a explicat: „Luăm legătura cu persoanele care au fost cu el în acel moment pentru a afla cum s-a întâmplat. Vom compila toate informaţiile într-un comunicat de presă”. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

A doua zi, Hotelul Solar, unde artistul concerta, a publicat o declaraţie pe Instagram: „Hotelul Solar regretă profund dispariţia lui Ayres Sasaki”. Conducerea hotelului mai spune că este „hotărâtă să coopereze pe deplin cu autorităţile competente, astfel încât să poată fi făcute clarificările necesare”.

La începutul acestei săptămâni, soţia sa, Mariana Sasaki, a vorbit pentru prima dată despre cele întâmplate, scrie presa din Belem, de unde era originar cântăreţul. Ea le-a mulţumit fanilor pentru sprijin şi i-a invitat să se roage.

Ayres şi Mariana se căsătoriseră cu doar câteva luni înainte. Format ca arhitect şi urbanist, Ayres Sasaki era pasionat de muzică.

El a concertat cu trupa sa rock în statul Para. Ei au cântat în deschidere pentru grupul rock CPM 22 în Belem în 2021. Ayres Sasaki a participat şi la un reality show numit „A Voz da Noite” (Vocea nopţii) difuzat pe un canal local. Emisiunea i-a adus un omagiu pe Instagram.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.