"The Garfield Movie" s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, depăşind campionul de săptămâna trecută, "Furiosa: A Mad Max Saga", potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Garfield" a trecut fără efort în faţă cu 14 milioane de dolari din 4.108 săli de cinema în cel de-al doilea weekend de la lansare, în timp ce "Furiosa" a rămas pe locul al treilea cu 10,7 milioane de dolari din 3.864 de săli de cinema.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"The Garfield Movie" de la Sony a obţinut până în prezent încasări de 51,5 milioane de dolari în America de Nord şi 152 de milioane de dolari la nivel global. Este un rezultat solid pentru filmul cu un buget de 60 de milioane de dolari. "Furiosa", al cincilea film din seria post-apocaliptică "Mad Max" a Warner Bros. şi regizorului George Miller, a generat 49,6 milioane de dolari pe plan intern şi 114 milioane de dolari pe plan mondial. Cu un preţ de 168 de milioane de dolari.

Deşi "Garfield" se laudă cu primul loc, este un alt weekend teribil la box office, vânzările de bilete fiind cu 65% mai mici decât în aceeaşi perioadă de trei zile din 2023.

În lipsa unei noi lansări majore care să revigoreze box office-ul, titlurile rămase - cum ar fi comedia fantasy "IF" de la Paramount şi "Regatul planetei maimuţelor" de la Disney - au completat clasamentul box office-ului.

"IF", un film pentru copii regizat de John Krasinski şi cu Ryan Reynolds în rolul principal, a urcat pe locul al doilea, cu 10,8 milioane de dolari din 3.783 de săli. După trei weekenduri de la lansare, "IF" a generat 80,4 milioane de dolari pe plan intern şi 138 de milioane de dolari pe plan mondial. Studioul a cheltuit 110 milioane de dolari pentru realizarea filmului şi multe alte milioane pentru comercializare.

Pe locul patru, "Kingdom of the Planet of the Apes" a strâns 8,8 milioane de dolari din 3.450 de săli de cinema, în al patrulea weekend. Până în prezent, cel de-al patrulea capitol din franciza reboot "Apes" a obţinut 140 de milioane de dolari în America de Nord şi 337 de dolari la nivel global. În prezent, este al patrulea film cu cele mai mari încasări din acest an, dar vânzările de bilete nu sunt nici pe departe la nivelul predecesorilor săi din serie: "Rise of the Planet of the Apes" din 2011 (481 milioane de dolari), "War for the Planet of the Apes" din 2017 (490 milioane de dolari) şi "Dawn of the Planet of the Apes" din 2014 (710 milioane de dolari). 

Comedia de acţiune "The Fall Guy", de la Universal, cu Ryan Gosling şi Emily Blunt în rolurile principale, a completat topul cinci, cu 4,2 milioane de dolari din 2.826 de săli de cinema, în al cincilea weekend de la lansare. Filmul a generat până în prezent 80,2 milioane de dolari pe plan intern şi 157 de milioane de dolari pe plan mondial. Cu toate acestea, producţia "The Fall Guy" a costat 140 de milioane de dolari (iar proprietarii de cinematografe pot păstra aproximativ 50% din vânzările de bilete), astfel că filmul nu şi-a revenit încă după debutul dezamăgitor din luna mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.