Biban de mare şi filet mignon se numără printre specialităţile culinare care au fost incluse în meniul ce va fi oferit vedetelor care vor participa la cea de-a 74-a gală de decernare a Globurilor de Aur 2017, duminică seară, la Los Angeles, informează Reuters.
Starurile de la Hollywood vor avea şansa de a savura un meniu spectaculos la cea de-a 74-a gală de decernare a Globurilor de Aur. Reprezentanţii hotelului Beverly Hilton au dezvăluit meniul care va fi pregătit pentru acest eveniment.
Dineul va începe cu o salată de sfeclă galbenă, ce va include ridichi chinezeşti şi brânză de capră. Pentru aperitive, vor fi servite biban de mare şi filet mignon, însoţite de ciuperci şi broccoli. Platoul final va include plăcintă napolitană cu migdale, profiterol cu cremă amaretto de vanilie şi batoane de ciocolată.
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Acest dineu tradiţional va fi o desfătare şi din punct de vedere vizual. Fiecare masă va fi decorată cu un aranjament floral central alcătuit din trandafiri în nuanţe de roz şi portocaliu. Peste 15.000 astfel de flori vor fi aduse din America de Sud.
Cea de-a 74-a gală a Globurilor de Aur va avea loc la Los Angeles pe 8 ianuarie şi va fi găzduită de Jimmy Fallon.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.
Citește și...