Beyoncé a autorizat-o pe Kamala Harris, care candidează pentru a-l înlocui pe Joe Biden la alegerile prezidenţiale din SUA, să folosească melodia "Freedom", lansată în 2016 împreună cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul primei sale vizite oficiale la sediul său de campanie din Delaware, luni, 22 iulie, vicepreşedintele şi candidatul democrat pentru a-l înlocui pe Joe Biden la alegerile prezidenţiale din SUA a coborât de pe scenă pe melodia "Freedom" a lui Beyoncé.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Deşi Beyoncé nu a sprijinit-o oficial pe Kamala Harris, potrivit CNN, ea a fost de acord să îi permită să folosească melodia sa, cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale.

Aceasta nu este prima dată când Beyoncé susţine candidaţii democraţi cu muzica sa. Superstarul a cântat imnul naţional la învestirea preşedintelui Barack Obama în 2013 şi a cântat împreună cu soţul ei Jay-Z în 2016 la un concert preelectoral în timpul campaniei lui Hillary Clinton în Cleveland, Ohio.

În 2020, cântăreaţa i-a îndemnat pe fani, pe Instagram, să voteze echipa Joe Biden - Kamala Harris.

Lansat în 2016 pe albumul "Lemonade" al lui Beyoncé, cântecul "Freedom", cu Kendrick Lamar, a avut, de asemenea, rezonanţă politică în 2020, când a fost folosit ca imn de protest de mulţi demonstranţi după moartea lui George Floyd.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.