Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, vineri seară, că traficul feroviar este afectat din cauza unui incendiu la vegetaţie, care s-a extins până în zona căii ferate de pe intervalul Medgidia - Mircea Vodă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La ora 19:57 s-a repus sub tensiune şi linia de contact de pe Firul 2, cu reluarea circulaţiei în condiţii normale de trafic pe intervalul feroviar Medgidia - Mircea Vodă”, a mai transmis CFR. 

UPDATE: CFR anunţă că trei trenuri dintre cele 8 au fost reînscrise în circulaţie.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Sunt afectate:

  • – IR 1920 Constanţa – Oradea
  • – IR 1982 Constanţa – Bucureşti Nord
  • – IR 1589 Bucureşti Nord – Constanţa
  • – R 8204 Constanţa – Buzău
  • – IC 581 Bucureşti Nord – Constanţa
  • – R 8203 Buzău – Constanţa
  • – IR 1972 Constanţa – Galaţi
  • – R 8346 Constanţa – Călăraşi Sus

Compania preciyeayă că se vor înregistra  întârzieri precum şi decalarea orarelor de circulaţie ale trenurilor care aşteaptă la legătură.

UPDATE: CFR anunţă că echipele ISU au permis redeschiderea circulaţiei pe firul I între Mircea Vodă şi Medgidia.

ŞTRIE INIŢIALĂ: Potrivit CFR, echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire de pe intervalul respectiv, pentru a se asigura zona de acţiune necesară stingerii incendiului.

”Până la finalizarea acţiunii de stingere a incendiului, desfăşurată de echipele ISU, următoarele trenuri sunt oprite temporar în staţia Medgidia: IR 1589 (Bucureşti Nord - Constanţa), IR 1920 (Constanţa - Bucureşti Nord - Oradea), IR 1982 ( Constanţa - Bucureşti Nord) şi R 8204 (Constanţa - Buzău)”, a mai transmis sursa citată.

Compania precizează că urmează staţionarea  temporară şi a altor 3 garnituri, aflate in circulaţie în acest moment, însă se apropie de zona afectată de incendiu: IC 581 (Bucureşti - Constanţa), IR 1972 (Constanţa - Galaţi) şi R 8346 (Constanţa - Călaraşi).

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.