Platforma de socializare Twitter va elimina conturile care sunt inactive de câţiva ani, a anunţat CEO-ul companiei, Elon Musk, într-un tweet publicat luni, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Musk a adăugat că utilizatorii de pe platforma de microblogging ar putea observa o scădere a numărului de urmăritori.

Conform politicii Twitter, utilizatorii ar trebui să se conecteze la contul lor cel puţin o dată la 30 de zile pentru a evita eliminarea definitivă din cauza inactivităţii prelungite.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La începutul acestei luni, Musk ”a ameninţat” să reatribuie contul de Twitter al National Public Radio unei alte companii, după ce radiodifuzorul public a încetat să mai posteze conţinut pe cele 52 de fluxuri oficiale Twitter, în semn de protest împotriva unei etichete Twitter care sugera implicarea guvernului în conţinutul său editorial.

Twitter a eliminat luna trecută bifă albastră de verificare din profilul a mii de oameni, inclusiv celebrităţi, jurnalişti şi politicieni cunoscuţi.

Musk a inclus verificarea contului o parte a abonamentului Blue al Twitter, o mişcare despre care a spus că va aborda problema conturilor bot de pe platforma de socializare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.