Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, joi, că traficul feroviar pe relaţia Dârste - Braşov se desfăşoară în condiţii speciale, cu redirecţionarea anumitor trenurilor prin Braşov Traj, sau staţionarea temporară a altor garnituri în gările adiacente, după ce pantograful locomotivei trenului IR 1541 a topit firul de contact aferent liniei 5 din staţia Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”Deranjamentul din staţia Braşov a fost remediat la ora 16:45, iar traficul s-a reluat în condiţii normale pe cele 5 linii din gara Braşov, inclusiv pe intervalul direct Braşov - Dârste”, a transmis CFR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit CFR, acest deranjament afectează liniile de la 4 la 8 din staţia Braşov, inclusiv desfăşurarea traficul în condiţii normale pe relaţia Dârste - Braşov.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Personalul de specialitate al SRCF Braşov intervine cu o drezină pantograf pentru înlocuirea firului de contact topit şi realimentarea cu energie electrică a celor 5 linii din staţia Braşov. Pentru reînscrierea în circulaţie a trenului IR 1541 operatorul naţional CFR Călători va trimite o locomotivă de ajutor”, a mai transmis compania.

CFR precizează că trenurile IR 1634, IR 1645, IR 11634 şi R 3028 care au fost redirecţionate, până la această oră, să circule prin Braşov Triaj vor înregistra întârzieri, faţă de graficul normal.

”De asemenea, facem precizarea că în staţionare temporară, până la finalizarea intervenţiilor, sunt trenurile IC 531, IC 532 şi R 3503, oprite în gările Bod, Dârste şi Braşov, deoarece operatorul naţional nu are disponibilă o locomotivă Diesel pentru tractarea garniturilor pe zona fără tensiune”, a mai transmis compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.