Boţii personalizaţi, care până nu demult erau disponibili doar abonaţilor, pot acum fi accesaţi şi folosiţi de toţi utilizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Aşa cum anunţa la începutul lunii mai, OpenAI a deschis accesul la boţii personalizaţi disponibili într-un magazin special dedicat, care, acum, pot fi folosiţi de toţi utilizatorii, indiferent dacă plătesc sau nu un abonament lunar.

În schimb, utilizatorii care nu plătesc nu pot să creeze boţi personalizaţi, aceasta caracteristică rămânând rezervată abonaţilor.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În plus, abonaţii beneficiază de limite mai ridicate pentru mesaje. Utilizatorii care nu plătesc, sunt trecuţi automat la GPT-3.5 când depăşesc limita de folosire în cazul GPT-4o.

Boţii personalizaţi sunt creaţi pentru a realiza sarcini specifice, de la analizarea graficelor, la identificarea conţinutului din imagini.

OpenAI speră ca, deschizând accesul la boţii personalizaţi, să crească numărul utilizatorilor, înainte să se concentreze pe monetizarea acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.