Comisarii Gărzii de Mediu Brăila au amendat, cu 15.000 de lei, administratorii unui atelier auto în urma unui incendiu care a dus la poluarea aerului. Au fost afectate opt autoturisme şi depozitul de ulei uzat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În urma sesizării telefonice a ISU Dunărea Brăila privind producerea unui incident la un operator economic ce desfăşoară activităţi de întreţinere şi reparaţii autovehicule, comisarii din cadrul GNM CJ Brăila au constatat că au fost afectate, în diverse proporţii, 8 autoturisme şi depozitul de ulei uzat al societăţii, producându-se poluarea atmosferei cu emisii de fum şi gaze de ardere”, au transmis comisarii Gărzii de Mediu.

Potrivit acestora, deoarece societatea nu a luat toate măsurile necesare pentru prevenirea şi reducerea impactului asupra mediului înconjurător, a fost aplicată sancţiunea contravenţională constând în amendă în valoare de 15.000 lei.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.