Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat că a venit în şedinţa de guvern cu schema de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare, o schemă multianuală care are bugetul pe 4 ani de 600 de milioane de lei, iar anul acesta 149 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Economiei a anunţat că a venit în Guvern cu schema de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare, o schemă multianuală care are bugetul pe patru ani de zile de 600 de milioane de lei iar anul acesta - 149 de milioane de lei.

”Paşii care urmează după aprobarea de astăzi a hotărârii de guvern care reglementează această schemă de ajutor de stat este publicarea ghidului care este gata, în transparenţă, semnarea ordinului de ministru pentru ghid, publicarea lui în transparenţă şi apoi vom deschide sesiunea care va avea o durată de 30 de zile”, a arătat ministrul Radu Oprea.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El i-a rugat pe cei interesaţi care vor depune proiecte pentru această nouă schemă de ajutor de stat să fie cu ochii pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului pentru a vedea ghidul, pentru a putea să se apuce de lucru şi pentru a depune proiecte bune pentru economia românească şi pentru companiile pe care le reprezintă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.