Managerul Oranizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia Nord, Mirela Matichescu, afirmă că, în acest sezon, gradul de ocupare a depăşit 90% în staţiune. Turiştii sunt aşteptaţi în continuare la Mamaia Nord, prin programul ”Litoralul pentru toţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia Nord, în primul sezon de vară de când a fost desemntă oficial cea mai recentă staţiune de pe litoral, Mamaia Nord a avut parte de un sezon estival deosebit, cu grad de ocupare ce a depăşit 90%. Atraşi de oferta variată de servicii turistice şi de cazare, vizitatorii din România şi din străinătate care au venit în Mamaia Nord consideră că se vor întoarce la anul într-un număr foarte mare.

”Sezonul estival 2024 a fost unul remarcabil pentru Mamaia Nord. Gradul ridicat de ocupare şi interesul crescut din partea turiştilor subliniază succesul eforturilor noastre în managementul şi în dezvoltarea staţiunii. Suntem încântaţi să vedem că oferta noastră diversificată şi îmbunătăţirile aduse infrastructurii au avut un impact atât de pozitiv. În prezent, staţiunea continuă să primească vizitatori şi în luna septembrie prin programul «Litoralul pentru toţi», care oferă pachete turistice accesibile şi atrage turişti şi în afara sezonului de vârf. Deci, vara continuă la Mamaia Nord”, a declarat Mirela Matichescu, managerul Organizaţiei de Management al Destinaţiei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Pe parcursul verii, staţiunea Mamaia Nord a beneficiat de o serie de îmbunătăţiri şi investiţii, inclusiv modernizarea infrastructurii rutiere şi dezvoltarea de noi spaţii de cazare şi agrement.

Planurile pentru sezonul estival 2025 includ extinderea infrastructurii şi crearea de noi facilităţi pentru familii şi copii, precum şi alte demersuri menite să prelungească sezonul turistic.

”Extinderea sezonului şi dezvoltarea de oferte speciale sunt priorităţi pentru noi. Lucrăm la diverse iniţiative care să atragă turişti şi în lunile mai puţin aglomerate şi suntem încrezători că aceste măsuri vor contribui la consolidarea poziţiei Mamaia Nord ca destinaţie turistică de top”, a adăugat Mirela Matichescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.