Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o Atenţionare Hidrologică de Cod galben, valabilăde miercuri, de la ora 13.00, până joi, la ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit INGHA, vor fi afectate râuri din bazinele hidrografice: Vişeu, Iza, Someş, Crişul Alb, Mureş, Bega, Timiş, Siret şi Prut, în judeţele: Maramureş, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj, Hunedoara, Arad, Alba, Sibiu, Caraş - Severin, Timiş, Suceava, Harghita, Neamţ, Bacău, Botoşani şi Iaşi

”Atenţionarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele: Maramureş, Arad, Suceava şi Botoşani”, a transmis INGHA.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.