Un eveniment Made by Google, unde sunt aşteptate smartphone-uri, dar şi alte produse noi, va avea loc în 13 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Google a anunţat că va organiza un eveniment pe data de 13 august, în ceea ce reprezintă o devansare semnificativă faţă de anii trecuţi, când acelaşi eveniment avea loc în octombrie.

Deşi gigantul american încearcă să păstreze supriza, se aşteaptă ca în cadrul acestui eveniment să fie lansată noua serie de smartphone-uri Pixel 9.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Această serie ar urma să fie alcătuită din modelele Pixel 9, Pixel 9 Pro şi Pixel 9 Pro XL. Din „scurgerile” de până acum, se pare că Google a operat o schimbare de design, care va face ca bara care încadrează camerele foto să nu mai acopere întreaga lăţime a device-urilor.

La fel ca şi până acum, este de aşteptat ca Pixel 9 să aibă două camere foto, iar modelele Pro să beneficieze, în plus, de o a treia cameră.

Nu ar fi exclus ca, dincolo de smartphone-uri, Google să prezinte şi alte produse noi pe 13 august, precum un nou model de Pixel Watch.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.