Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, marţi, că firma CONI SRL a depus ofertă pentru construcţia a trei noduri rutiere în judeţul Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost depusă astăzi o ofertă (CONI SRL) pentru construcţia a trei noduri rutiere importante din judeţul Ilfov. Finanţarea celor trei proiecte în valoare toatală de 16,46 milioane de lei (fără TVA) este asigurată prin bugetul de stat”, a scris, marţi, pe Facebook, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Potrivit acestuia, este vorba despre:

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Lot 1: sens giratoriu la intersecţia DN6 cu DJ401A, în oraşul Bragadiru. Valoare: 6,15 milioane lei (fără TVA).

Lot 2: sens giratoriu la intersecţia DN6 cu străzile Podişor şi Şcolii, în localitatea Cornetu. Valoare: 5,43 milioane lei (fără TVA).

Lot 3: punct de întoarcere pe DN2 la ieşirea din localitatea Afumaţi spre Urziceni. Valoare: 4,88 milioane lei (fără TVA).

Directotrul CNAIR precizează că durata pentru proiectarea şi execuţia a fiecărui contract este de 6 luni (2 luni perioada de proiectare şi 4 luni perioada de execuţie a lucrărilor).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.