CEC Bank anunţă că a contribuit cu o facilitate de credit de 112,6 milioane de lei la dezvoltarea proiectului Spitalul Oncologic Medex, inaugurat recent în Sângeorgiu de Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CEC Bank a contribuit cu o facilitate de credit de 112,6 milioane de lei la dezvoltarea proiectului Spitalul Oncologic Medex, inaugurat recent în Sângeorgiu de Mureş”, anunţă banca.

Spitalul dispune de echipamente şi dotări de ultimă generaţie, care permit diagnosticarea precoce şi un tratament complex al patologiei oncologice. Noul spital are o suprafaţă de peste 10.700 mp, 5 niveluri operaţionale, 52 de saloane cu 116 paturi, având printre dotări şi primul PET-CT din judeţul Mureş.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Prin finanţarea acestei noi investiţii, CEC Bank îşi reconfirmă angajamentul de a sprijini dezvoltarea comunităţilor şi misiunea de a le fi alături atât în plan economic, cât şi social. Spitalul oncologic Medex este un proiect important pentru comunitatea locală şi pentru întregul sistem de sănănate din România, prin accesul pe care îl oferă la servicii medicale de calitate şi sisteme performante. Vom continua să fim un partener de încredere în finanţarea şi susţinerea iniţiativelor cu un astfel de impact”, a declarat Bogdan Neacşu, preşedintele CEC Bank.

Noul Centru Medical din Mureş va oferi servicii integrate de medicină preventivă şi curativă, alături de consilierea psihologică şi spirituală.

Construirea Centrului medical de excelenţă, imagistică, radioterapie şi tratament oncologic by Medex Vital Serv SRL din Mureş a început în luna martie 2022, iar lucrările au fost finalizate în decembrie 2023, valoarea investiţiei fiind de 33 de milioane de euro.

Spitalul Ocologic Medex dispune de un Ambulatoriu cu 18 specialităţi medicale: Oncologie, Radioterapie, Cardiologie, Alergologie, Imunologie, Pneumologie, Gastroenterologie, Dermatologie, Diabet zaharat, Nutriţie şi Boli metabolice, Ginecologie, Urologie, ORL, Chirurgie OMF, Hematologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Chirurgie Generală şi Chirurgie Toracică.

  CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 83,5 miliarde lei, la sfârşitul anului 2023.

Grupul CEC Bank a luat fiinţă prin preluarea, la data de 27.07.2023, de către CEC Bank S.A., a pachetului majoritar de acţiuni (99,993%) al Fondului de Garantare a Creditului Rural – I.F.N. S.A. (FGCR), alături de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

FGCR are ca obiect principal de activitate asumarea de angajamente de garantare şi emiterea de garanţii pe seama fondurilor publice, a surselor proprii şi a oricăror alte surse pentru credite şi alte instrumente de finanţare care pot fi obţinute de persoane fizice şi juridice - producători agricoli şi procesatori de produse agro-alimentare, pentru realizarea producţiei agricole, stocarea / procesarea produselor agricole şi realizarea obiectivelor de investiţii în aceste domenii. In prezent, FGCR acordă garanţii pe seama surselor puse la dispoziţie de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi în condiţiile stabilite printr-o serie de acte normative.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.