Suita de funcţii de inteligenţă artificială pe care Apple o pregăteşte pentru produsele sale ar putea să rateze termenul de lansare din luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Prima oară când a vorbit despre funcţiile de AI pe care le va lansa pe iPhone, iPad şi Mac, Apple a spus că acestea vor fi lansate odată cu noile sale sisteme de operare.

Însă, conform surselor citate de Bloomberg, Apple Intelligence nu va fi gata în septembrie, când vor fi lansate iOS 18, iPadOS 18 şi macOS Sequoia.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În schimb, funcţiile de AI vor întârzia aproximativ o lună şi vor fi lansate odată cu primele update-uri ale noilor sisteme de operare, adică în luna octombrie.

Şi atunci, doar o serie limitată ale funcţiilor din cadrul Apple Intelligence vor fi lansate, restul urmând a fi implementate la o dată ulterioară încă necunoscută.

Apple va continua să adauge funcţii de inteligenţă artificială produselor sale, unele dintre acestea fiind programate inclusiv pentru anul viitor.

Din cauza cerinţelor hardware, dintre toate modelele de iPhone care există în prezent, doar iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max pot rula funcţiile din cadrul Apple Intelligence.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.