Luna iulie a fost cea mai bună pentru aplicaţiile mobile de ChatGPT, care au atras cele mai mari sume de bani de la utilizatori până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cele două aplicaţii ChatGPT, de iOS şi Android, au adus pentru OpenAI 28 de milioane de dolari venituri nete în luna iulie, conform unei estimări făcute de Appfigures.

Veniturile celor două aplicaţii au crescut cu 20% în ultima lună.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Există o mare discrepanţă în ceea ce priveşte sursa veniturilor între cele două platforme mobile - 83% din bani îi aduce aplicaţia de iOS şi doar 17% vin de pe Android.

În ultimele trei luni, cu tot cu comisionul plătit către Apple şi Google, aplicaţiile ChatGPT au avut venituri de 28,9 milioane de dolari în mai, 34 de milioane de dolari în iunie şi 39,9 milioane de dolari în iulie.

O contribuţie însemnată la creşterea recentă a avut-o lansarea noului model lingvistic GPT-4o, care poate lucra cu text, audio şi video.

Conform aceleiaşi estimări, doar în luna mai introducerea GPT-4o a contribuit la o creştere a veniturilor aduse de ChatGPT cu 40%.

Appfigures estimează şi că, în luna iulie, ChatGPT a atras două milioane de noi utilizatori plătitori, ceea ce ar reprezenta şi un nou record la nivel de lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.