Alaska Air a returnat companiei Boeing avionul 737 MAX 9 căruia în ianuarie i s-a desprins un panou de uşă în timpul zborului, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au intrat în posesia lui şi înregistrarea a fost schimbată”, a declarat un purtător de cuvânt al Alaska Airlines, adăugând că a fost plasată şi o comandă pentru un avion nou 737-10.

Boeing şi-a informat furnizorii că va exista o întârziere cu trei luni a unei etape cheie de producţie pentru familia sa de avioane 737, au declarat surse pentru Reuters, la începutul acestei luni.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Anchetatorii americani au sancţionat joi Boeing pentru că a dezvăluit detaliile unei anchete asupra desprinderii panoului şi au spus că vor sesiza comportamentul acesteia Departamentului de Justiţie, făcându-l pe producătorul de avioane să îşi ceară scuze.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.