"Tot ce-i minunat în lume", în regia lui Nicolae Constantin Tănase şi "Efecte secundare", un spectacol semnat de Vlad Bălan, se numără printre producţiile pe care spectatorii din Bucureşti le vor putea vedea la unteatru în următoarea perioadă. În tot acest timp, "MASS", realizat în coproducţie cu TNRS, se pregăteşte să plece în turneu prin ţară, iar Stagiunea mobilă unteatru îşi reia traseul prin satele şi oraşele din Transilvania.
Duminică, pe 3 septembrie, şi sâmbătă, pe 30 septembrie, Denisa Nicolae ne aminteşte de toate lucrurile mărunte care ni se întâmplă în fiecare zi şi care fac viaţa să fie un adevărat miracol. "Tot ce-i minunat în lume" este un spectacol interactiv, care în aproape şase ani a atras zeci de mii de spectatori în toată ţara.
Sâmbătă, pe 9 septembrie, Alina Berzunţeanu şi Cezar Antal se întorc în "Otrava", o poveste răvăşitoare în care doi oameni care nu se mai iubesc se regăsesc în locul în care s-au despărţit pentru totdeauna de fiul lor. Spectacolul poartă semnătura lui Toma Dănilă şi a avut premiera la începutul verii pe scena unteatru.
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Oana Jipa a fost recompensată anul trecut cu Premiul pentru debut la Gala premiilor UNITER pentru rolul din "Efecte secundare", pe care iubitorii de teatru îl vor putea (re)vedea duminică, pe 10 septembrie. Din distribuţie fac parte şi actorii Vlad Ionuţ Popescu, Camelia Pintilie şi Bogdan Nechifor, iar regia poartă semnătura lui Vlad Bălan.
O poveste distopică în care numărul de cuvinte utilizate zilnic pentru a comunica ajunge să fie limitat prin lege îi readuce pe scena pe Liviu Romanescu şi Denisa Nicolae vineri, pe 29 septembrie. "Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons." a fost primul spectacol din România transmis live din sala de teatru la debutul pandemiei şi a fost urmărit de mii de spectatori din afara Bucureştiului.
Finalul lunii septembrie va marca şi startul turneului "MASS" prin oraşele din ţară. Spectacolul regizat de Andrei şi Andreea Grosu va ajunge în această toamnă la Ploieşti, Buzău, Focşani şi Sfântul Gheorghe.
Tot în luna septembrie se va relua şi turneul itinerant al Stagiunii mobile unteatru, care călătoreşte prin Transilvania cu spectacolul „Legenda din Hamelin". O posibilă istorie a saşilor, prezentat în limba germană şi supratitrat în limba română. Următoarele localităţi în care va poposi scena pop-up sunt Sighişoara, Mediaş, Şona, Hoghilag, Prod, Porumbacu de Sus, Viscri, Biertan şi Richiş.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.