ProTicket.ro, producător de teatru privat din România, deschide stagiunea 2024 - 2025 la începutul lunii septembrie cu o premieră şi o serie de spectacole memorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00, la Sala „Ion Caramitru” de la TNB este programată premiera spectacolului de teatru „Fluturi, fluturi”, cu actorii Maia Morgenstern şi Marius Manole în rolurile principale. Spectacolul spune povestea unei femei singure, o femeie care îşi joacă în propria viaţă rolul pe care îşi doreşte să-l prezinte lumii: o femeie puternică, frumoasă şi independentă, care s-a lăsat curtată şi iubită de bărbaţi cu statut material şi social, fără a se supune vreunuia dintre ei. Edda este femeia pentru care familia şi copiii sunt poveri, piedici în calea desfăşurării narcisismului. Este femeia care nu poate face distincţie între realitate şi iluzie, care trăieşte în propria lume şi care refuză să accepte realitatea. 

Noua premieră, „Fluturi, fluturi” va impresiona prin originalitatea montării, a spaţiului de joc, prin elementele vizuale (desen în nisip), printr-o muzică originală care va puncta fiecare moment comic sau dramatic şi, nu în ultimul rând, prin distribuţie: Maia Morgenstern, Marius Manole şi Alexandra Paftală.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În serile de 2, 3 şi 8 septembrie, publicul spectator din Bucureşti şi Câmpina se poate delecta cu comedia „Gaiţele” care le aduce în rolurile principale pe marile actriţe Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Virginia Roghin şi Adriana Trandafir. O comedie clasică care explorează cu umor rafinat şi observaţie subtilă trăsăturile şi viciile personajelor feminine dintr-o comunitate tradiţională.

În 2 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Studio a TNB, se joacă „Bătrâna şi Hoţul”. Un hoţ tânăr, naiv şi romantic intră într-un „muzeu” să fure o capodoperă. Custodele acestuia este o doamnă bătrână cu o energie atomică. Hoţul este Marius Manole iar bătrâna este Rodica Mandache.

Marţi, 3 septembrie, de la ora 20.00, vă invităm la Sala „Ion Caramitru” de la TNB pentru spectacolul „Pe o pânză de păianjen”. Spectacolul porneşte din registrul comic exploziv, tranzitează prin zona umorului fin şi ironiei subtile, ȋşi urmează parcursul prin câteva momente de reflecţie şi chiar analiză psihologică şi culminează cu o schimbare de perspectivă ce dă totul peste cap. O poveste cu tâlc, ce ne reaminteşte să nu uităm să privim şi dincolo de ceea ce pare evident, să nu cădem pradă rutinei şi să avem mereu ochii şi inima deschise către şi pentru persoanele de lângă noi. „Pe o pânză de paianjen” îi are în distribuţie pe: Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Medeea Marinescu şi Diana Roman.

Seara de 4 septembrie se petrece tot la TNB în Sala „Ion Caramitru”. De la ora 20.00 este programat spectacolul „All inclusive” cu Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman. 

În 5 şi 7 septembrie, de la ora 19.00, în Târgovişte şi Olteniţa are loc premiera care încheie prima săptămână a stagiunii, „Punct. Şi de la capăt”. O comedie modernă, jucată în acest moment în Paris, care atinge cu umor situaţii incomode ale societăţii actuale. Carla (Maia Morgenstern) şi Francois (Marius Bodochi) sunt un cuplu pe cât de atipic, pe atât de clasic. Căsătoriţi de 30 de ani, fiecare a ascuns câte ceva în tot acest timp: Carla moştenirea ei genetica şi Francois mentalitatea. Într-o zi, Carla este obligată să afirme cine a fost şi mai ales ce a fost înainte de căsătorie, iar Francois să-şi recunoască misoginismul, obtuzitatea şi ipocrizia. Din ciocnirea acestor două lumi se naşte o comedie cu totul neobişnuită în peisajul teatrului românesc, pe deplin contaminantă şi de o modernitate surprinzătoare, dar echilibrată. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.