O nouă serie docu-reality de şase episoade, intitulată „Vânătorii de Comori: România", va avea Premiera va avea loc marţi, 14 mai, de la ora 21.00, la History Channel România.
O echipă de patru dealeri/anticari de obiecte de epocă, formată din Liviu Andrei, Dan Greere, Ştefana Micu şi Gabi Badea, are la dispoziţie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii" caută în pieţe de vechituri, colecţii personale şi cheamă vânzători în magazinul lor, în speranţa de a găsi cele mai interesante şi profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. Aceştia îşi fac strategii, negociază, fac achiziţii riscante, toate cu speranţa că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.
„Vânătorii de Comori: România" se concentrează pe obiectele cu semnificaţie istorică, de colecţie şi de mare valoare tranzacţională dintr-o mare varietate de domenii. De la obiecte de artă deţinute de Familia Regală la suveniruri din perioada comunistă, seria docu-reality „Vânătorii de Comori" va spune istoria României prin povestea obiectelor de valoare.
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„Suntem bucuroşi să prezentăm o nouă producţie locală în România, pe măsură ce HISTORY Channel îşi menţine prestigioasa poziţie de lider în rândul televiziunilor factuale pentru al 11-lea an consecutiv, de asemenea rămânând în top 15 în topul televiziunilor din România. După două producţii axate pe istoria şi misterele României, de data aceasta ne-am hotărât să dezvoltăm un format axat pe divertisment, dar care este în continuare centrat pe istorie. Cu fiecare producţie pe care o pregătim, vrem să arătăm publicului şi partenerilor de afaceri că piaţa românească este foarte importantă pentru noi, cu intenţia de a investi şi mai mult în producţii locale", a declarat Karol Bek, Senior Commercial Director & Country Manager pentru România, A+E Networks CEE.
„Bucuria de a descoperi un obiect de valoare într-o cutie veche din pod, entuziasmul de a găsi o comoară la un târg de vechituri, adrenalina unei negocieri intense sau anxietatea unei achiziţii riscante sunt doar câteva dintre situaţiile reale pe care emisiunea le surprinde. Nu este în sine un documentar, ci un reality show ce prezintă poveşti şi istorii despre România", declară producătorul serialului, Agnieszka Kubiak, Head of Content Development and Creative la A+E Networks CEE.
„Suntem foarte bucuroşi să producem prima emisiune pentru History Channel - «Vânătorii de Comori». Nu este doar o emisiune despre găsirea şi achiziţionarea de obiecte de epocă şi antichităţi, ci este şi o emisiune despre istoria României, spusă prin intermediul acestor obiecte. Mă bucur şi mai mult că formatul emisiunii «Vânătorii de Comori» este un format comun Paprika-HISTORY. Sper ca acest lucru să fie începutul unei lungi colaborări", a adăugat Christophe Brackx, directorul executiv al Paprika Studios România.
„Vânătorii de comori: România" îşi propune să spună poveşti captivante, interesante şi nedescoperite despre istoria României prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc să le vândă. Emisiunea aruncă o privire transparentă asupra lumii colorate, dinamice şi mereu surprinzătoare a obiectelor de epocă şi a poveştilor care le fac valoroase, văzând lanţul tranzacţiilor de la achiziţie, la evaluare şi expertiză, până la vânzarea finală.
„Vânătorii de comori: România" este cea de-a treia producţie locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic" şi „Marcel Iureş Enigmele României". Serialul de 6 episoade este produs de Paprika Studios, care este prezentă în 8 ţări din Europa Centrală şi de Est, dezvoltând şi producând programe de divertisment, reality şi seriale de ficţiune pentru mai mult de 30 de canale în 16 limbi, cu peste 600 de ore pe an".
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.