Coloana sonoră din filme precum „Familia Addams”, „Beetlejuice”, „Vânătorii de fantome”, „Exorcistul”, „Thriller” şi multe altele va fi ascultată în 27 octombrie, de la ora 20.00, în seria de concerte „Candlelight” care vor fi organizate la Sala Dalles din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Programul muzical, interpretat de cvartetul de coarde Novart Quartett, este destinat tuturor, începând cu vârsta de 8 ani, şi promite o noapte distractivă şi înfricoşătoare pentru toţi.

Concertele „Candlelight” sunt create de Fever, având ca scop democratizarea accesului la muzica clasică. Acest format inovator reprezintă o experienţă muzicală live unică, printr-o ofertă variată de programe care să satisfacă toate gusturile, interpretată de muzicieni locali, în spaţii emblematice iluminate de mii de lumânări.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Candlelight” invită un public mai larg, care poate că nu a considerat niciodată un concert de muzică clasică, să se conecteze cu cele mai iconice lucrări ale celor mai mari compozitori şi să asculte cele mai cunoscute hituri ale artiştilor renumiţi într-un mod diferit.

Biletele au preţuri de la 195 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.