„Dragoste în Bora Bora” („Coup de foudre à Bora-Bora”, 2018) este o nouă premieră franceză în seria romantică „Iubire în...” la DIVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Filmul este difuzat luni, 7 octombrie, de la ora 20.00. Acţiunea se desfăşoară pe o insulă vulcanică din Polinezia Franceză devine locul în care dragostea înfloreşte în mod neaşteptat.

Valentine (Laëtitia Milot) este convinsă că e îndrăgostită de Jérôme (Amaury de Crayencour), prietenul şi partenerul ei de muncă. Când pleacă amânoi în Bora Bora, într-o călătorie de afaceri, eroina vine cu o idee cât de poate de romantică: vrea să-şi dezvăluie sentimentele şi să-i descopere reacţia. 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Evident, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, pentru că Jérôme este nevoit să o ia cu el pe noua lui iubită, Céleste (Tiphaine Daviot). Prin urmare, Valentine îşi foloseşte toate metodele din arsenal pentru a-şi cuceri prietenul, sub privirea amuzată a lui Marc (Philippe Bas), care le este ghid în acest „paradis al îndrăgostiţilor”, cum mai este numită insula polineziană. Evident că, pe măsură ce trec zilele, eroina îşi dă seama că Jérôme nu este bărbatul visurilor ei şi că dragostea adevărată o aşteaptă în altă parte.

Povestea romantică va determina privitorii să tânjească la o vacanţă în Bora Bora - deci e bine de ştiut că locul este o destinaţie celebră pentru luna de miere şi că la 19 km de insulă turiştii pot admira o formaţiune de corali în formă de inimioară. În plus, bucătăria locală excelează la capitolul feluri de mâncare bazate pe nucă de cocos. Până ajungem şi noi să gustăm din ele, stăm cu ochii pe DIVA, luni, 7 octombrie, de la ora 20:00, pentru a urmări premiera „Dragoste în Bora Bora”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.