Actorul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul ”Foişor”, unde a fost internat în 9 mai ca urmare a unei infecţii puternice. Medicii afirmă că evoluţia sa este favorabilă şi că se va interna într-o clinică de recuperare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, anunţă unitatea sanitară.

Evoluţia sa este favorabilă, peste conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale, precizează reprezentanţii Spitalului Foişor.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În perioada următoare, Florin Piersic se va interna într-o clinică de recuperare.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost internat în 9 mai, la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia, iniţial, la Spitalul Militar din Cluj, ulterior, el fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, apoi la Institutul ”Matei Balş” din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.