Film Now te invită să te aşezi confortabil în faţa ecranului şi să te răsfeţi cu o colecţie de pelicule pline de inspiraţie, umor şi momente antrenante, alături de staruri de renume şi poveşti care ating sufletul. În fiecare weekend din luna septembrie te aşteaptă o experienţă cinematografică memorabilă, cu titluri care vor cuceri atât inimile pasionaţilor de film, cât şi pe cele ale telespectatorilor în căutare de divertisment şi magie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pe 1 septembrie, Film Now a pregătit o producţie explozivă  Jaf cu clasă / Ocean's 8 (2018), desprinsă din celebra serie Ocean's, în care acţiunea gravitează în jurul unor femei talentate, interpretate de actriţe consacrate precum Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna şi Helena Bonham Carter. Debbie, sora faimosului Danny Ocean, iese din închisoare cu un plan îndrăzneţ: să fure un colier de 150 milioane de dolari de la prestigiosul eveniment newyorkez Met Gala. Pentru a reuşi, recrutează un grup de experte, printre care un bijutier, un hacker, un designer vestimentar şi o actriţă, folosindu-se de abilităţile şi perspicacitatea lor pentru a realiza jaful perfect. Într-un mix de eleganţă şi ingeniozitate, echipa trebuie să depăşească obstacole neprevăzute pentru a da lovitura vieţii. Vor reuşi ele să demonstreze că nimic nu este imposibil când mizele sunt atât de mari? Află răspunsul, duminică, începând cu ora 20:00.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, Film Now aduce pe micile ecrane o comedie captivantă şi plină de peripeţii: Un câine de legendă / Dog (2022). Briggs (Channing Tatum), un fost soldat american marcat de traumele din trecut, împreună cu Lulu, un câine rasa belgian malinois, la fel de încăpăţânat şi imprevizibil, pornesc într-o călătorie ce le va schimba destinele. Îmbarcaţi într-un Ford Bronco din 1984 şi cu doar câteva zile la dispoziţie, cei doi se avântă într-o cursă nebună de-a lungul coastei Pacificului în încercarea de a ajunge la timp la înmormântarea fostului îngrijitor al lui Lulu. Pe drum, tensiunile dintre om şi patruped dau naştere unor momente pline de haz şi emoţie, transformând o simplă misiune într-o aventură de neuitat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Vineri, 27 septembrie, de la ora 20:00, Film Now propune o poveste incredibilă despre curaj, ambiţie şi pasiune, inspirată din realitate: Luptând alături de familie / Fighting with My Family (2019). În rolul principal, Florence Pugh o întruchipează pe Paige, o tânără născută într-o familie de luptători profesionişti, care visează să se afirme în universul WWE. Alături de fratele ei Zak, protagonista trece prin numeroase încercări, învăţând că drumul spre succes este mult mai dificil decât şi-ar fi imaginat. Susţinută de părinţii săi, Ricky şi Julia, care şi-au dedicat viaţa wrestling-ului, Paige este nevoită să dovedească lumii întregi că, în ciuda unei personalităţi diferite, deţine tot ce îi trebuie pentru a străluci în ring şi dincolo de el. Filmul oferă o lecţie valoroasă despre perseverenţă şi forţa legăturilor de familie, prin relatarea unor experienţe cu multe întorsături neaşteptate.

Recomandarea serii de sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 20:00, pe Film Now, este lungmetrajul Un bărbat pe nume Otto / A Man Called Otto (2022), o readaptare a bestseller-ului „Un bărbat pe nume Ove” scris de Fredrik Backman. Cu inegalabilul Tom Hanks în rolul principal şi în regia lui Marc Forster, filmul ne dezvăluie un bărbat singuratic, morocănos şi taciturn care, după pierderea soţiei sale, se simte lipsit de dorinţa şi motivaţia de a trăi. Soarta însă îi rezervă o turnură surprinzătoare, odată cu mutarea unei familii tinere şi energice în vecinătate. Întâlnirea cu Marisol îl provoacă să îşi regândească viaţa, conducând la o prietenie neobişnuită şi profundă care va transforma complet lumea din jurul său şi îl va ajuta să redescopere bucuria, iubirea şi sensul existenţei.

Abonaţii Digi TV care optează pentru pachetul Digital şi aleg extraopţiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecţie de filme îndrăgite de public şi laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopţiunea, programul Film Now poate fi urmărit şi pe platforma Digi Online.

# Ocean's 8: Jaf cu clasă

OCEAN'S 8 / 2018

Duminică, 01 septembrie, la 20:00

Regia: Gary Ross

Cu: Cate Blanchett,  Anne Hathaway,  Awkwafina,  Helena Bonham Carter,  Mindy Kaling,  Rihanna,  Sandra Bullock,  Sarah Paulson

---

# Dog. Un câine de legendă

DOG/ 2021

Sâmbătă, 21 septembrie, la 20:00

Regia: Reid Carolin, Channing Tatum

Cu: Channing Tatum, Ryder McLaughlin, Jane Adams

---

# Luptând alături de familie

FIGHTING WITH MY FAMILY/ 2019

Vineri, 27 septembrie, la 20:00

Regia: Stephen Merchant

Cu: Dwayne Johnson, Florence Pugh, Jack Lowden, Lena Headey, Nick Frost, Vince Vaughn

---

# Un bărbat pe nume Otto

A MAN CALLED OTTO/ 2022

Sâmbătă, 28 septembrie, la 20:00

Regia: Marc Forster

Cu: Tom Hanks, Rachel Keller

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

 Film Now este parte a grupului Digi. Grupul mai deţine canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.