Reflectând asupra succesului său, EUCOM, liderul pieţei de educaţie lingvistică pentru sectorul corporate din România, a înregistrat o creştere semnificativă în 2023 şi planifică investiţii strategice pentru a-şi consolida poziţia pe piaţă. Anul acesta, EUCOM a depăşit 40.000 de cursanţi şi evaluări, acumulând peste 200.000 de ore de instruire şi evaluări, implicând aproximativ 170.000 de oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investiţii în tehnologii AI

În linie cu angajamentul său de a sprijini dezvoltarea profesională în contextul globalizării, EUCOM a investit peste 50.000 de euro în soluţii de inteligenţă artificială (AI). Această investiţie are scopul de a inova şi îmbunătăţi testarea lingvistică, răspunzând astfel nevoilor identificate în segmentele BPO, shared services şi call center, unde claritatea şi autenticitatea candidaţilor sunt esenţiale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Produse revoluţionare

Investiţia în AI a condus la dezvoltarea a două produse revoluţionare în domeniul educaţiei lingvistice. Primul produs, Virtual Speaking, se concentrează pe competenţa de vorbire, oferind o soluţie automatizată şi accesibilă de evaluare, eliminând constrângerile evaluărilor tradiţionale. Implementarea Virtual Speaking a dus la o creştere de 60% a evaluărilor efectuate într-o săptămână, revoluţionând testarea clasică a competenţelor lingvistice. Al doilea produs, Assessment 360, introduce un test comprehensiv de evaluare lingvistică, acoperind toate competenţele necesare într-un singur test, o premieră în acest domeniu.

Aceste soluţii inovatoare sunt menite să ofere clienţilor EUCOM siguranţa că auditul lingvistic reflectă fidel competenţele candidaţilor, contribuind astfel la procesul de recrutare şi dezvoltare profesională continuă.

Delia Dragomir, Co-fondator al EUCOM, subliniază: „Prin aceste investiţii, EUCOM nu doar că răspunde cererilor în creştere din partea companiilor partenere, dar reuşeşte să aducă valoare adăugată în formarea profesională continuă a forţei de muncă din România şi din regiune. Ne dorim să oferim fiecărui cursant instrumentele necesare pentru a excela în cariera sa şi pentru a naviga cu succes în orice context internaţional”.

Misiunea EUCOM.RO

EUCOM îşi continuă misiunea de a fi „your bridge to the world”, angajându-se să sprijine 1.000.000 de persoane în cariera lor până în 2030. Extinderea portofoliului de servicii şi introducerea unor programe de training inovatoare sunt paşi esenţiali în realizarea acestui obiectiv ambiţios. Cu un accent deosebit pe utilizarea tehnologiei AI pentru a îmbunătăţi şi automatiza procesul de învăţare şi evaluare, EUCOM îşi propune să redefinească standardele în educaţia lingvistică atât în România, cât şi în regiune.

Compania se mândreşte cu o echipă de peste 200 de traineri şi evaluatori specializaţi în limbi străine, care contribuie la calitatea superioară a programelor oferite. Prin dedicarea şi expertiza echipei sale, EUCOM îşi continuă misiunea de a facilita comunicarea eficientă într-un mediu de afaceri globalizat.

Investiţiile strategice în tehnologii avansate şi extinderea portofoliului de servicii reflectă angajamentul companiei de a rămâne un pilon central în transformarea educaţiei lingvistice.

Prin aceste iniţiative, EUCOM nu doar că răspunde cerinţelor actuale ale pieţei, dar şi pregăteşte terenul pentru o creştere sustenabilă şi pe termen lung. În acest mod, compania contribuie activ la creşterea competitivităţii angajaţilor români pe piaţa globală, asigurându-se că aceştia sunt echipaţi cu competenţele necesare pentru a excela în orice context profesional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.