Eden Capital Development anunţă în mod oficial Cortina Elysium, cel mai nou proiect rezidenţial din portofoliu şi dă start vânzărilor de apartamente. Proiectul este într-un nivel avansat de construire şi are ca termen de finalizare a doua jumătate a anului 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cortina Elysium este amplasat strategic în nordul Bucureştiului, în apropierea Pădurii Băneasa, o zonă renumită pentru dezvoltare rapidă, accesibilitate şi mediu natural de excepţie. Cu o valoare totală estimată la 130.000.000 euro, proiectul include 303 apartamente distribuite pe 11 etaje, oferind astfel o varietate de opţiuni locative într-un cadru natural deosebit şi peste 450 de locuri de parcare dispuse pe două niveluri de subteran. Suprafaţa totală construită desfăşurată a proiectului va fi de peste 65.000 mp, din care suprafaţa supraterană ocupă 49.370 mp. Ansamblul este dezvoltat  pe un teren cu o suprafaţă de 15.108 mp, care cuprinde 5.500 mp spaţii verzi. Terenul are o formă poligonală şi beneficiază de deschidere atât către Strada Padina, cât şi către Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, asigurând un acces facil către punctele de interes din zonă şi aeroport.

Arhitectura clădirii este deosebită, cu structuri care dispun o serie de apartamente într-un stil terasat, oferind o abordare inovatoare, deosebită.  Această configurare permite menţinerea teraselor deschise, maximizează iluminarea naturală şi facilitează amenajările interioare deosebite. Cortina Elysium include trei corpuri de clădire şi conturează la interior o curte protejată, cu spaţii verzi şi vegetaţie luxuriantă. În cadrul ansamblului se regăsesc garsoniere şi apartamente cu două, trei şi patru camere, apartamente şi duplexuri cu grădină, cât şi penthouse-uri impresionante cu vedere panoramică asupra Pădurii Băneasa şi spre clădirile icon din oraş.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Un cadru de locuit modern, Cortina Elysium este compus din apartamente spaţioase, cu suprafeţe vitrate mari, cu finisaje de calitate superioară şi dotări high-end. Ansamblul dispune de facilităţi integrate: bazin de înot şi saună, centru de fitness, teren de sport şi zone de joacă pentru copii, asigurând securitate 24/7 şi servicii de administrare dedicate, pentru confortul locatarilor.

Proiectul este dezvoltat integral din resurse proprii de capital, demonstrând o gestionare financiară solidă. Faptul că nu a fost necesară o finanţare bancară subliniază stabilitatea financiară şi independenţa dezvoltatorului, permiţând o mai mare flexibilitate şi rapiditate în execuţia proiectului. Această abordare reduce costurile asociate cu dobânzile şi comisioanele bancare şi asigură şi un control total asupra procesului de dezvoltare, de la planificare la finalizare.

Eden Capital Development adoptă o strategie de vânzare flexibilă pentru noul proiect, oferind opţiuni de plată personalizate, cu avantaje financiare în funcţie de avansul disponibil. Preţul pe metru pătrat porneşte de la 2.800 de euro + TVA şi reflectă locaţia exclusivistă, calitatea superioară a construcţiei şi facilităţile dezvoltate în cadrul ansamblului.

Proiectul Cortina Elysium a obţinut autorizaţia de construire în 2023, iar lucrările sunt în plină desfăşurare, structura fiind deja la etajul 4. Stadiul avansat al lucrărilor reflectă angajamentul faţă de calitate şi eficienţă, termenul estimat pentru ridicarea întregii structuri fiind luna decembrie 2024. Ulterior, vor urma noi etape de construire, de la compartimentările interioare şi până la amenajarea spaţiilor comune, structurate pentru atingerea obiectivului de finalizare a lucrărilor în termenul asumat.

„Cortina Elysium este un proiect senzaţional, care simbolizează angajamentul nostru continuu faţă de calitate şi inovaţie în domeniul imobiliar. Ansamblul este conceput pentru a oferi un stil de viaţă complex şi rafinat, adaptat nevoilor actuale identificate în rândul celor cărora ne adresăm cu acest proiect. Există în piaţă un interes crescut pentru apartamente cu suprafeţe mari, compartimentate eficient, cu spaţii de depozitare care favorizează un mediu de locuire aerisit, cu un grad sporit de confort, iar Cortina Elysium include aceste caracteristici, având focus deosebit pe estetica spaţiilor dezvoltate. Proiectul a fost foarte bine primit şi cu siguranţă vom raporta rezultate excelente pe vânzări,” a declarat Ramona Babiuc, Sales Director Eden Capital Development.

Ansamblul rezidenţial se remarcă prin multiple avantaje, inclusiv locaţia excelentă în nordul Bucureştiului, oferind acces facil la principalele puncte de interes ale oraşului. Proiectul beneficiază de un design modern şi arhitectură elegantă, completate de spaţii verzi generoase şi peisagistică deosebită.

Numele „Elysium” provine din mitologia greacă, reflectând feerie, rafinament şi bunăstare, într-o locaţie paradisiacă, rezervată unei comunităţi alese. Proiectul îşi propune să aducă această viziune la viaţă prin oferirea unui mediu rezidenţial excepţional. Cortina Elysium se adresează celor care caută un stil de viaţă sofisticat, de la tineri profesionişti şi familii moderne, până la investitori interesaţi de proprietăţi high-end, cu potenţial de apreciere în timp.

Eden Capital Development continuă să îşi consolideze poziţia pe piaţa imobiliară din Bucureşti, cu planuri ambiţioase de extindere şi dezvoltare. Cortina Elysium este un pas important în acest demers, urmând să fie urmat de alte proiecte rezidenţiale inovatoare, ce vor fi dezvoltate în capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.