Începând cu luna septembrie, cele mai aşteptate competiţii revin pe teren şi pe micile ecrane, iar Digi Sport duce spectacolul campionilor la un alt nivel pentru ca telespectatorii să se bucure de cele mai impresionante evoluţii fotbalistice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA Champions League îşi va păstra locul de frunte în grila de programe Digi Sport, cu un format nou şi îmbunătăţit. Sezonul 2024-2025 aduce o schimbare semnificativă în configuraţia sistemului de desfăşurare a competiţiei: trecerea de la faza grupelor cu 32 de cluburi participante la o ligă extinsă formată din 36 de echipe. Astfel, numărul de etape va creşte de la 6 la 8, iar totalul meciurilor disputate va ajunge la 189, cu 64 de partide mai mult decât în formatul anterior.

Marea surpriză pentru telespectatorii Digi Sport este că, începând din această toamnă, vor avea ocazia de a urmări şi celelalte două competiţii europene UEFA Europa League şi UEFA Conference League. Sistemul UEFA Europa League va fi aliniat cu cel al UEFA Champions League, cu 189 de meciuri programate în sezonul următor. Totodată, UEFA Conference League va include o ligă extinsă de 36 de echipe şi 6 etape înainte de faza eliminatorie. Astfel, în serile de marţi, miercuri şi joi, Digi Sport devine scena unde starurile fotbalului mondial îşi vor da întâlnire în dueluri senzaţionale, care vor urca acţiunea şi suspansul la cote maxime.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În fiecare vară, Digi Sport va continua să transmită Supercupa Europei, în cadrul căreia câştigătoarea UEFA Champions League va înfrunta echipa învingătoare din UEFA Europa League din sezonul precedent. Astăzi, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1, va fi difuzat meciul dintre Real Madrid şi Atalanta.

"Suntem încântaţi să aducem aceste competiţii europene de top în casele telespectatorilor noştri. Schimbările din structura competiţiilor vor oferi şi mai multă diversitate şi dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoţia fotbalului european." a declarat Mircea Şai, Manager de Proiect Digi Sport.

Despre Digi Sport:

Urmăritorii Digi Sport au acces atât la cele mai iubite competiţii sportive de înaltă calitate din România – Superliga, Liga 2 şi Cupa României – cât şi din lume, acoperind evenimentele fotbalistice prestigioase, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Premier League, LaLiga, Serie A,  Bundesliga şi UEFA European Qualifiers, dar şi campionatele europene şi mondiale de handbal şi MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, turneele de mare impact din circuitul WTA, în care evoluează şi sportivele din România, precum şi competiţiile ATP.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 şi site-ul digisport.ro fac parte din Grupul Digi, alături de televiziunea de ştiri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM şi Chill FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.