Rutina zilnică de skin care este deosebit de importantă, mai ales cu înaintarea în vârstă şi cu creşterea cantităţii de agenţi poluanţi produşi de către diferite industrii care ne afectează tenul. Grija faţă de piele şi faţă de ten în special ar trebui să primeze, spun specialiştii, iar pe piaţă apar constant diferite firme producătoare de produse de îngrijire. Unele dintre cele mai cunoscute dintre acestea, şi care în acelaşi timp pare că oferă rezultate, sunt produsele coreene. Iubite la nivel mondial, acestea devin treptat preferate şi în România, graţie ingredientelor şi efectelor benefice pe care le au asupra tenului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce trebuie să ştii despre produsele coreene de skincare?

Produsele coreene de skincare promit un ten curat şi hidratat, asemenea celebrelor modele coreene recunoscute pentru „glass skin”. Desigur, dincolo de diferenţele climatice şi biologice, este important şi felul în care este îngrijit tenul, ceea ce înseamnă o etapizare temeinică zilnică, de la a utiliza o spumă de curăţare demachiantă coreeană de la Miglo.ro, la aplicarea la final de rutină a unei creme puternic hidratante şi purtarea unei măşti cu LED.

Coreenii sunt cunoscuţi pentru accentul pus pe folosirea produselor benefice pentru ten şi pe grija faţă de îngrijirea corporală. În ceea ce priveşte tenul, specialiştii coreeni au dezvoltat în timp nu doar produse pentru ten normal, ci şi produse special create care să ajute tenul cu probleme, cum ar fi tenul cu tendinţe acneice sau tenul adult, acolo unde ridurile sunt deja prezente.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Care sunt produsele coreene pe care ar trebui să le incluzi în rutina ta?

Apă micelară

Primul pas spre un ten perfect este curăţarea în profunzime a pielii, pentru a permite eliminarea sebumului. Apa micelară sau spuma de curăţate va atrage impurităţile şi machiajul, pregătind astfel pielea pentru aplicarea următorului produs.

Serumuri

Serurile sunt variante concentrate de produs, care sunt mai uşor de aplicat şi au rezultate mult mai rapide. Practic datorită concentraţiei acestea pătrund cu uşurinţă în pori, ajutând astfel tenul să capete strălucire şi elasticitate.

Creme puternic hidratante

Cremele pentru ten au rolul de accentua efectul serurilor şi a conferi un plus de hidratare pielii. Cele mai multe dintre creme au la bază acidul hialuronic, cunoscut pentru efectele sale de umplere şi netezire a ridurilor.

Măşti pentru ten

Măştile pot fi de mai multe tipuri, astfel că poţi alege produsul cel mai potrivit pentru tine. Poţi opta pentru măşti exfoliante, care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii şi a impurităţilor, sau poţi alege măşti hidratante sau regeneratoare.

BB/ CC Cream

Produsele coreene includ de asemenea şi creme BB sau CC, care au o textură lejeră, perfectă pentru a înlocui fondul de ten. Acest lucru este deosebit de util mai ales în cazul tenului cu exces de sebum sau cu tendinţe acneice, acolo unde pielea are nevoie să nu fie încărcată cu produse de make-up.

Care sunt produsele coreene care nu ar trebui să lipsească din rutina ta?

În funcţie de tipul de ten îţi poţi alege produsele potrivite pentru tine, respectând, desigur, indicaţiile medicului dermatolog. Dintre ingredientele care nu ar trebui să îţi lipsească enumerăm acidul hialuronic, retinolul şi colagenul, iar măştile hidratante, alături de apa micelară menită nu doar să cureţe machiajul ci şi impurităţile acumulate pe ten peste zi sunt esenţiale în rutina ta.

Grija faţă de ten ar trebui să se manifeste la orice vârstă, iar specialiştii coreeni încearcă să transmită acest model prin produsele lor. Ai grijă de sănătatea pielii tale şi îmbunătăţeşte aspectul ei, iar în acest sens poţi folosi celebrele produse coreene de skincare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.