Nordic Elite School a lansat primul planetariu digital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călătoria către stele spre culmile cunoaşterii

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

„Miza este viitorul, iar cuvântul sinonim cu acesta este educaţia.” Sub această premisă Nordic Elite School îşi continuă promisiunea de a susţine educaţia de calitate, la standarde internaţionale. Recent inaugurată, şcoala privată din Bucureşti atrage proiecte tot mai interesante pentru generaţiile tinere. Dacă în urmă cu doar câteva luni anunţam proiecte ce susţin inteligenţa artificială (roboţi umanoizi), ziua de ieri a marcat un nou proiect (nou şi atât de necesar pentru capitală), şi anume primul planetariu digital ce are la bază softul SkyExplorer 2024. Astfel, atât elevii şcolii, cât şi ceilalţi copii pot păşi într-o călătorie către Universul complex, fiindu-le oferite proiecţii spectaculoase. Controlul prin tabletă sau Xbox garantează o imersiune interactivă, prin care cei mici şi cei mari pot călători oriunde în Universul cunoscut.

La evenimentul de lansare, Corina Dumitrescu, cea care a orchestrat întreaga echipă şi cea care susţine o viziune asupra educaţiei într-un spirit de „fericire”, conchide prin a mulţumi tuturor personalităţilor implicate şi, nu în ultimul rând, fiului ei, căruia îi dedică acest proiect – „Ceea ce contează, până la urmă, este cerul înstelat de deasupra noastră şi lumea morală din noi.”

„Ştiinţa stelelor” nu se învaţă în programa şcolară şi totuşi, creează conexiuni cu toate celelalte ştiinţe aflate la baza educaţiei. În spirit de conştientizare, Elite Nordic School îşi continuă parcursul către culmi, neobosită, în atingerea scopului. Temelia Nordic Elite School este construită dintr-un set de valori morale şi intelectuale: credinţa în valoarea unică a fiecărui copil în parte şi parteneriatul real cu părinţii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.