Primul magazin P&C din Piteşti şi al unsprezecelea din România şi-a ȋntâmpinat primii oaspeţi ȋn această dimineaţă, odată cu inaugurarea celui mai nou mall din judeţul Argeş, ȋn Piteşti, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 37.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest week-end (25 – 28 aprilie), renumitul retailer multi-brand din industria fashion Peek & Cloppenburg sărbătoreşte marea deschidere din Piteşti. Clienţii sunt invitaţi să se bucure de muzică live, vor fi răsfăţaţi în lounge-ul de beauty special amenajat, se vor dezmierda cu dulciuri, băuturi răcoritoare, vor beneficia de discount de 20% la produsul preferat şi se vor bucura de diverse activităţi atractive.

În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Polonia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi în Belgia.

" Suntem bucurosi că am ajuns în Piteşti, centrul judeţului Arges, inaugurând aici magazinul nr.11 din România. Noul mall este rezultatul unui proiect ambiţios de regenerare urbană prin reconversia unei zone industriale de 13 hectare din sudul oraşului, într-un proiect comercial complex, care include un parc generos, pasarelă pietonală şi auto care leagă noua zonă de restul oraşului.

Suntem încrezători că noul proiect va deveni rapid o destinaţie în sine pentru locuitorii întregii regiuni, nu numai a celor care locuiesc în Piteşti, şi totodată, încântaţi să fim prezenţi cu un nou design de magazin- small-city- un design comprimat, o abordare nouă asupra celor 1800 mp ce îmbină inovaţia cu industrialul. Acest nou concept ne permite să ajungem şi în oraşele mai mici, astfel încât să fim tot mai aproape de cât mai mulţi dintre clienţii nostri, într-un context în care tocmai ce am lansat programul INSIDER care răsplăteşte loialitatea prin oferte personalizate, discount-uri speciale, acces la evenimente private, lansări de colecţii şi alte acţiuni ce dovedesc cât de mult apreciem loialitatea clienţilor" a menţionat Alina Şerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

Noul concept de magazin

 În noul magazin de 1800 de mp din Arges Mall, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelaşi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Noutatea vizează sectorul de femei organizat pe o nouă structură menită să le ofere doamnelor o orientare mai facilă. Women Young Fashion, Women Contemporary şi Women Modern Timeless sunt noile divizii ce oferă inspiraţie în alcătuirea unei ţinute reprezentative.

P&C continuă dezvoltarea reţelei sale de magazine pe pieţele deja existente, urmărind ȋn acelaşi timp şi noi pieţe ȋn Europa de Est.

Noul magazin intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spaţiu ideal pentru a găsi inspiraţia alegerii unei ţinute care să îi reprezinte, aceştia având la dispoziţie o varietate de colecţii premium de la branduri de top - Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Guess, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Fii pregătit să fii încântat de noile colecţii ale brandurilor tale preferate şi să te bucuri de o sesiune de cumpărături animată de vioară live, DJ, un corner de beauty în care poţi testa noile trend-uri în materie de make up, băuturi racoritoare şi alte surprize.

Imagini magazin & echipă & Alina Şerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg

https://presse.peek-cloppenburg.at/230ef9e300451f2d

Pentru mai multe informaţii:

mariana.sebe@pravenue.ro

###

Despre Grupul Peek & Cloppenburg:

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf şi Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil şi prin intermediul a 5 magazine online.

Datorită selecţiei atente a trend-urilor celor mai de top branduri pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, dar şi ale brandurilor creative dedicate tinerilor, P&C este magazinul multibrand ce le oferă clienţilor săi experienţe individuale la cumpărături. Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajaţi în 16 ţări. În completare la P&C, grupul de companii deţine şi magazinul dedicat exclusiv bărbaţilor, ANSON'S, precum şi Magasin du Nord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.