Cluj-Napoca ocupă şi anul acesta o poziţie fruntaşă în preferinţele iubitorilor de festivaluri. Untold, Electric Castle şi Jazz in the Park sunt evenimentele verii, care vor aduna turişti cu apetit cultural din toată lumea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Popularitatea acestor festivaluri a determinat deja mulţi turişti şi festivalieri să îşi planifice vacanţele şi să îşi rezerve cazările din timp, având în vedere că locurile disponibile se epuizează rapid. Chiar şi în cazul celor care participă la evenimente care sunt amplasate limitrof, cazările în oraş sunt la mare căutare, turiştii preferând să se bucure din plin de întreaga experienţă pe care o oferă oraşul traversat de Someşul Mic, având opţiunea de a fi aproape de toate punctele de interes, într-un cadru liniştit.

Programul Festivalurilor de Vară

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Electric Castle, organizat la Castelul Banffy din Bonţida, va avea loc anul acesta în perioada 17-21 iulie, combinând muzica electronică, rock şi indie cu decoruri spectaculoase. Untold Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri europene se va desfăşura la Cluj Arena în perioada 9-11 august incluzând un line-up impresionant de artişti internaţionali, printre care Lenny Kravitz, Sam Smith şi Burna Boy. Iubitorii muzicii jazz se vor delecta cu ritmuri vibrante între 30 august-1 septembrie, în cadrul Jazz in the Park, care va avea loc în Parcul Etnografic.

Care este costul unui City-Break festivalier în Cluj-Napoca?

În contextul acestor evenimente majore, hotelierii şi organizatorii de evenimente îi sfătuiesc pe turişti să îşi facă rezervările cât mai devreme, deoarece locurile disponibile vor deveni tot mai rare, iar preţurile vor creşte pe măsură ce se apropie datele festivalurilor.

Amplasat avantajos, în inima oraşului, aproape de Piaţa Unirii şi cinematografele TIFF, precum şi de Cluj Arena şi Parcul Central, permiţând acces facil la evenimente, Hampton by Hilton îi aşteaptă pe festivalieri cu 109 camere dotate cu facilităţi de confort superior. În ceea ce priveşte tarifele, acestea pot varia în funcţie de perioada festivalieră, astfel: În perioada Electric Castle (17-22 iulie) tariful este de 870 RON pe noapte/camera dublă, în timp ce pentru Untold Festival (8-11 august) preţul este de 2.125 RON pe noapte/camera dublă.

Aceste tarife sunt valabile pentru membrii Hilton Honors, cu plata în avans, ca urmare a cererii mari şi includ mic dejun delicios în fiecare dimineaţă şi parcare gratuită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.