Începând cu această vară, magazinul monobrand HUGO BOSS de pe Calea Victoriei din Bucureşti inaugurează secţiunea dedicată femeilor, aducând în prim-plan colecţia BOSS Black.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua colecţie oferă o selecţie completă de outfits pentru toate ocaziile într-o paletă de culori sofisticată şi discretă. Forma şi croiala hainelor de birou sunt redefinite pentru o Lady BOSS contemporană.

Tailoring Iconic

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Este momentul să renunţăm o perioadă la outfiturile (mult prea) sportive şi să ne bucurăm de croiala comodă dar impecabilă a unui deux-piece de inspiraţie masculină. Costumul BOSS este reinventat într-o siluetă puternică şi modernă, folosind nuanţe neutre, texturi uşoare şi contraste între fluiditate şi structură, opac şi translucid. Această abordare proaspătă şi uşor oversize este perfect adaptată sezonului de vară.

În magazin, serviciul de tailoring masculin şi feminin oferă personalizarea pieselor achiziţionate în funcţie de necesităţile clientului.

Effortless Chic şi Minimalism

Aceasta este atmosfera care defineşte colecţia de vară BOSS 2024. Un mix de costume pentru birou, jachete, cămăşi şi rochii care conturează un echilibru subtil între eleganţă şi confort, aducând un aer contemporan şi rafinat în garderoba fiecărei femei. Poţi crea uşor aproape orice ţinută într-un stil definit şi elegant, adaugând  variantele de seară ale sacourilor şi rochiilor din selecţia BOSS Black.

Nuanţele monocrome sunt completate în colecţiile de vară de accente lila şi peach pentru a mixa outfitul ideal pentru tine, indiferent de ocazie. 

Descoperă noile colecţii în magazinul HUGO BOSS din Bucureşti, Calea Victoriei 63 - 81.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.