În toiul pregătirilor pentru debutul anului şcolar, mult aşteptata ediţie “Back to school” propune o nouă ofertă avantajoasă: reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, pentru primele 9 luni consecutive, la portarea în reţeaua mobilă DIGI, indiferent de tipul serviciului ales: Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2. Promoţia este dedicată tuturor abonaţilor noi şi existenţi, persoane fizice şi se aplică atât portărilor efectuate din prepaid, cât şi din postpaid, doar pentru contracte semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 

  • În intervalul 19 august – 8 septembrie 2024, la DIGI se întoarce campania începutului de toamnă, „Back to school”, prin intermediul căreia toţi clienţii rezidenţiali care îşi portează numărul de telefon în reţeaua mobilă DIGI beneficiază, în primele 9 luni, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar;
  • Promoţia poate fi accesată online, pe site-ul şi în aplicaţia DIGI.ro, prin apel la serviciul Relaţii Clienţi, în magazinele DIGI sau prin reprezentanţii de vânzări;
  • DIGI este operatorul de telecomunicaţii cu cel mai extins portofoliu de abonaţi persoane fizice pe segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piaţă de 42,2% (conform ultimului raport publicat de ANCOM aferent celui de-al doilea semestru al anului 2023);
  • În perioada ianuarie 2023 - iulie 2024, compania a rămas principala destinaţie de portare a utilizatorilor de servicii de voce şi date mobile, înregistrând peste 1.300.000 de numere transferate  în reţeaua mobilă DIGI.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

              

Pe durata celor trei săptămâni de campanie, clienţii care îşi transferă unul sau mai multe numere în reţeaua DIGI se pot bucura fie de discountul de 50% din tariful pachetului de telefonie mobilă timp de 9 luni, fie de achiziţionarea telefonului preferat, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă opţiune fiind valabilă exclusiv pentru cei care deţin minimum un serviciu fix din portofoliul companiei.

 

Cu un preţ special de numai 2,5 euro/lună (TVA inclusă) pentru primele 9 luni de contract, abonamentul Nelimitat le asigură celor interesaţi numeroase beneficii, precum: acces internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI, 3000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, pentru a facilita conexiunea cu cei dragi, indiferent de distanţă.

 

Oferta este disponibilă pe site-ul şi aplicaţia mobilă DIGI.ro, în pagina principală sau direct din contul de client, la oricare dintre punctele de prezenţă DIGI, prin intermediul reprezentanţilor de vânzări sau prin apel la serviciul Relaţii Clienţi (031.400.4600).

 

 

Despre Grupul DIGI

 

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi online, radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.