Când vara e în deplină splendoare, elementele de bază ale unei garderobe spectaculoase sunt piese de zi cu zi uşor de purtat, care oferă atât confort, cât şi stil, fără efort. Continuând să inoveze ţesăturile şi croielile, marca Levi’s continuă să ridice elementele esenţiale de vară pe noi culmi. Bumbac / in din indigo, denim uşor, chambray şi inovaţie – colecţia de primăvară/vară 24 prezintă o gamă de look-uri clasice elevate prin ţesături uşoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru partea de jos din colecţia pentru femei care se bucură de soare, Featherweight Denim este cea mai uşoară formă de denim uşor de până acum, prezentă în modelele High Baggy, Ribcage Bermuda, Carpenter Shorts şi o gamă de fuste. Noul reiat Lightweight de 28 de grame este deosebit de moale, drapat şi ideal pentru plajă. Colecţia cuprinde şi articole din bumbac cu tencel shrink-to-fit pentru modelul 501 de inspiraţie anii '90. 

Am observat o renaştere a referinţelor boeme la anii ’70, iar colecţia noastră de topuri de vară răspunde acestei tendinţe cu detalii feminine, cum ar fi broderii, croşeturi şi ţesături uşoare din bumbac. Maieul şi rochia Cici, sau bluza Lyka oferă un aer boho delicat de vară cu detalii feminine. Topurile clasice, dar cool, cum ar fi cămaşa Joyce Resort, sunt articole de bază din bumbac indigo uşor, carouri seersucker şi croşeturi din bumbac moale. Echilibrăm tendinţa boho cu piese statement pentru vremea caldă, ca rochia Halter Janeesah şi corsetul Bella Denim, realizate din denim Lightweight.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Pantalonii din colecţia masculină, ca şortul 468 Loose sau XX Authentic Chino reprezintă perfect stilul preppy dar casual pentru pantaloni scurţi de vară. Şortul clasic 501 Original este infuzat cu denim uşor pentru confort şi un look autentic. Modelul 568 Loose Straight Cargo adaugă încă un model relaxat colecţiei.

Cămaşa versatilă Sunset Camp este fabricată din Lightweight Tencel Twill şi încorporează culoare şi imprimeu, pentru vestimentaţie casual de vară. Pentru un look preppy, dar casual, noua cămaşă SS Authentic are o croială lejeră, potrivită atât pentru ţinute casual, cât şi elegante. Tricourile Red Tab Vintage şi Premium Slim Fit oferă alte piese remarcabile pentru bărbaţi.

Colecţia primăvară/ vară ‘24 de piese esenţiale lightweight este disponibilă pe Levi.com, Levi’s App şi în magazinele Levi’s.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s este epitomul stilului American clasic şi degajat. Din momentul în care Levi Strauss & Co. Inventaţi în 1873, jeanşii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recognoscibile piese vestimentare din lume — captivând imaginaţia şi loialitatea oamenilor vreme de generaţii. Azi, portofoliul brandului Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator unic în industria textilă. Gama sa de articole din denim şi accesorii este disponibilă în peste 110 ţări, oferind posibilitatea celor din întreaga lume să-şi exprime stilul personal. Pentru mai multe informaţii despre brandul Levi’s, produsele şi magazinele sale, vă rugăm să vizitaţi levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. Este una dintre cele mai mari companii producătoare de îmbrăcăminte şi liderul global în producţia de denim. Compania crează şi comercializează jeanşi, îmbrăcăminte casual şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii sub brandurile Levi's, Dockers, Levi Strauss Signature şi Beyond Yoga. Produsele sale sunt comercializate în peste 110 ţări din întreaga lume, printr-o combinaţie de lanţuri de magazine de sine stătătoare, magazine din complexuri comerciale, site-uri, şi o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine dedicate. Venitul net raportat de Levi Strauss & Co. în 2023 a fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informaţii, intraţi pe https://levistrauss.com, iar pentru noutăţi despre companie şi comunicate de presă, accesaţi https://investors.levistrauss.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.