Compania Naţională ,,Poşta Română” şi Fundaţia ,,Poşta Română” organizează, în perioada 2-4 august, la Iaşi, ediţia a 44-a a Marşului Factorilor Poştali, competiţie profesional-sportivă dedicată exclusiv angajaţilor Poştei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finala din acest an se va desfăşura în inima Iaşului, pe străzile pietonale ale legendarei „urbe a celor şapte coline”. Această competiţie este despre curaj, perseverenţă şi spiritul de echipă care leagă o întreagă comunitate: Poşta Română.

Astfel, sâmbătă, 3 august, de la ora 10:00, în faţa Şcolii Primare Gh. Asachi, pe bulevardul Ştefan cel Mare, 84 de poştaşi sportivi din toate colţurile ţării vor lua startul în competiţie: 42 de femei şi 42 de bărbaţi, câştigătorii etapelor judeţene ale Marşului din cele 41 de judeţe şi din Bucureşti. Vor fi premiate primele trei locuri, dar şi categorii speciale precum cel mai vârstnic, cel mai tânăr sau cel mai tehnic participant.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Despre Marşul Factorilor Poştali

Este cea mai longevivă competiţie profesional – sportivă din România, desfăşurându-se aproape neîntrerupt din anul 1977. Scurtele întreruperi au avut întotdeauna cauze obiective, cum ar fi pandemia de coronavirus din 2020. 

A devenit o tradiţie, ca angajaţii poştali să se pregătească pentru Marş întreg anul, unii cu antrenor, alţii pe cont propriu, fără sprijin de specialitate.

La ediţia 2024 se vor întrece, atât concurenţi care lucrează în Poşta Română de 50 de ani, dar şi poştaşi mai tineri. Ca şi ediţia de anul trecut, şi anul acesta Marşul Factorilor Poştali este organizat cu fonduri din sponsorizări, bucurându-se de un mare număr de susţinători, prieteni şi parteneri.

Sponsorii de anul acesta sunt: PREMIUM- Mida Soft Business, PDE Print Rent, SNPC-Sindicatul Naţional Poştă Curierat, Banca Transilvania, Catena;

BCR-Banca Comercială Română, ISITEC, Adya Green Pharma, Arctic Stream, BIOCLINICA, CIT ONE, Framinor Grup –STEP HEAR, Scentaroma- ODOR CONTROL; Escape Society;  Zipper, Lykos, Unicredit, Western Union, Edenred, Eutron, EximBank, Ropeco.

Mulţumiri se îndreaptă şi către partenerii noştri instituţionali: Consiliul Judeţean Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi şi Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.