Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Giurgiu a fost prins în flagrant când primea mită pentru a realiza o cezariană. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el şi 200 pentru alte persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Antucorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea şi la delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au realizat marţi, 23.04.2024, prinderea în flagrant de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu”, a transmis, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie, într-un comunicat d epresă.

Sursa citată a precizat că medicul a pretins si primit suma de 900 de lei de la aparţinătorul unei paciente, din care 700 lei pentru el şi 200 lei pentru alte persoane de la Secţia Ginecologie, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală de cezariană.

”După audiere, procurorul de caz a dispus reţinerea medicului, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.