Echipa României s-a clasat, duminică, pe locul 4 în finala Campionatului European de la Rimini. Aurul continental a revenit Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un punctaj total de 156.397, tricolorele Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman şi Amalia Ghigoarţă au încheiat finala pe locul 4, la fel ca în calificări, când au avut cu peste două puncte mai mult (158.798).

 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Medalia de aur a revenit Italiei (164.162), cea de argint Marii Britanii (162.162) şi bronzul a fost câştigat de Franţa (158.796).

 

România a încheiat participarea la CE de la Rimini cu două medalii în finalele invidividuale, ambele de argint, obţinute de Sabrina Maneca Voinea la bârnă şi sol. Ea s-a clasat pe locul 4 la individual-compus şi pe aceeaşi poziţie au fost Lilia Cosman la bârnă, respectiv Ana Bărbosu la sărituri.

FOTO: FRG
FOTO: FRG

Dincolo de rezulate, CE de la Rimini a fost o etapă importantă de testare pentru senioarele tricolore, care sunt calificate cu echipa la Jocurile Olimpice de la Paris.

La competiţia de la Rimini, în finalele pe aparate la junioare, tot duminică, tricolorele mici au obţinut rezultatele: Anamaria Mihăescu – sărituri (locul 8, 12.566) şi bârnă (locul 6, 11.566), respectiv Alexia Blănaru – bârnă (locul 8, 10.566).

În ierarhia pe echipe a junioarelor, România a încheiat pe locul 8 (142.063 puncte).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.