Disney a dezvăluit primele imagini ale noului film "Vaiana". Lansarea este programată pentru 27 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce primeşte un apel neaşteptat din partea strămoşilor ei, Vaiana porneşte într-o călătorie care o va duce în apele periculoase ale celor mai îndepărtate mări din Oceania pentru o aventură cum nu a mai trăit niciodată", se arată în sinopsisul oficial.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Vaiana 2" a fost dezvoltat ca o serie. Dwayne Johnson, care şi-a împrumutat vocea semizeului Maui în versiunea originală, revine în partea a doua.

Filmul original "Vaiana" va fi refăcut şi în live action. "Suntem încă în primele etape ale proiectului şi mai este încă mult de lucru", a declarat el în aprilie 2023.

Cu "Vaiana 2", Disney va încerca să se bazeze pe succesul înregistrat de "Frozen 2" din 2019. Din 2020, studioul a lansat mai multe filme originale ("Encanto", "Wish"), dar niciunul dintre ele nu a avut succes în cinematografe.

Primul film "Vaiana" a fost un succes notabil pentru Disney Animation, generând peste 680 de milioane de dolari în box office-ul global. Musicalul de animaţie a adunat pe Disney+ un miliard de ore de streaming în 2023.

În regia lui Dave Derrick Jr. şi cu muzica semnată de laureatele premiului Grammy, Abigail Barlow şi Emily Bear, împreună cu nominalizatul la premiul Grammy, Opetaia Foa'i, şi câştigătorul a trei premii Grammy, Mark Mancina, „Vaiana 2" va avea premiera în cinematografe în 27 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.